Rijtips voor tieners

Kegels, Rijschool, Weg Spoor, Rijexamen

Je zult merken dat de meeste tieners op straat heel weinig weten over autorijden. De tieners die op de snelweg rijden, weten echter waarschijnlijk meer van autorijden dan de mensen in de klas. Chauffeurs in de klas gingen er automatisch van uit dat de vaardigheden die ze onderweg leerden hen veilig zouden houden en een veilige rit op de snelweg zouden bieden. Ze gingen er gewoon vanuit dat ze veilig waren zonder met een instructeur te praten of met andere studenten te praten.

Als je met een instructeur praat en hem of haar je laat testen, test je jezelf. Dit artikel helpt je om je eerste echte rijervaring op te doen.

Een rij-instructeur bouwt een rijvaardigheidsbasis op de vaardigheden en kennis die je hebt geleerd door ervaring. Je moet een voertuig besturen in alle soorten verkeersomstandigheden en in staat zijn om te analyseren wat je doet in verschillende weersomstandigheden en off-road, omdat je misschien moet vertrouwen op andere rij-instructeurs of een second opinion moet zoeken.

Vraag bij je rijschool naar het type auto dat je mag rijden om de auto te vinden met de meest complete rijpakketten die worden aangeboden. De meeste scholen of individuen combineren of specialiseren zich op een paar auto's. Ze combineren of specialiseren zich op sportieve voertuigen of diegene die verlegen zijn of een stoer type auto. De auto's moeten veilig zijn en reparaties effectief uitvoeren.

Je instructeur leert je alle technieken en strategieën waarvan hij of zij denkt dat ze het meeste succes zullen opleveren bij het autorijden. De meeste instructeurs kunnen een gebied op de weg aanwijzen dat u mogelijk kunt verbeteren en de gebieden aanwijzen die verbetering behoeven.

Een instructeur leert je ook veiligheidsstrategieën, veelvoorkomende rijfouten en -methoden en frontale aanvallen.

Een van de belangrijkste veiligheidstips die u moet leren, is de kunst van evenwichtig parkeren. De parkeergarages in het midden van de ruimte, niet aan het einde. Het blokkeren van de parkeerplaats door een voertuig kan leiden tot een ongeval. Dr. Bill laat zijn auto achter, onzeker over de beste plek om te parkeren, omdat hij dezelfde techniek gebruikt om het winkelcentrum in te gaan als om het te verlaten. De beste manier om parkeertechnieken te leren, is door een videogame te gebruiken om parkeren te oefenen.

De hele tijd dat u aan het rijden bent, in uw spiegels en uw bewustzijn kijken, maakt deel uit van de vaardigheden die u moet leren. Het is niet voldoende om alleen op uw spiegels te vertrouwen. U moet tijdens de reis en aan het einde van de rit regelmatig in uw spiegels kijken.

Het is gebruikelijk dat chauffeurs denken dat ze met een passagier op de snelweg kunnen rijden, maar ze hebben het mis! De beste manier om autorijden te leren, is door snelwegsimulatie te spelen, een rijsimulator van het ras te vinden om de sport te spelen of lid te worden van een rijschool.

Het belangrijkste om te onthouden is dat rijsimulaties je niet perfect maken. Het zal je alleen voorbereiden op het echte werk en om veilig te zijn.