Hoe te winkelen voor auto-coating

Sunbeam Alpine, Zonnestraal, Oude Auto

Online kopen is de gemakkelijkste manier om te winkelen voor auto coating. Met de komst van het world wide web, kunt u nu winkelen in elk deel van de wereld met veel meer gemak. Auto coating kan worden besteld via het internet en meestal uw betaling wordt geleverd binnen een paar dagen. torun uw paintworktop kiest u het beste bedrijf om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen.

Auto poedercoaten en vloeibaar coaten zijn hetzelfde proces wat betreft de effecten op de originele lak. Auto spuiten vereist dezelfde techniek als bij de voorbereiding van het aanbrengen van een nieuwe laag. Het voordeel van poedercoaten of spuiten is de mogelijkheid van een meer reflecterende afwerking en is vooral geschikt voor donkerdere kleuren. De geautomatiseerde technieken poedercoaten, UV-coaten en vloeibaar coaten zijn kosteneffectiever dan spuiten met oplosmiddelen en bieden meer flexibiliteit voor alternatieve kleuren of andere effecten.

Gemakkelijk wanneer u een volledig inzicht hebt in de D.I.Y.-tactieken en doe-het-zelf-technieken die nodig zijn om het effect te bereiken dat u nastreeft.

Gemakkelijk aan te brengen en te onderhouden. U kunt een eerste inspectie uitvoeren, waarbij kleine kleurveranderingen kunnen worden opgemerkt. Het poederlakproces is veel milieuvriendelijker.

Het experimenteren met nieuwe kleuren en effecten is zeer aan te bevelen. Daarom moet u beginnen met poedercoaten, want dat biedt ruimte voor experimenteren en fouten.

Nadelen: Vereist meestal meer tijd en inspanning.

Colorivals zullen resulteren in inconsistenties wanneer de kleuren niet perfect op elkaar aansluiten – zorg ervoor dat u een professional gebruikt die inconsistenties kan oplossen.

Poedercoating is een techniek voor toegepaste afwerking die zowel op metallische als niet-metallische lakken kan worden toegepast. Weet dat, hoewel de afwerking “heet genoeg” is voor poedercoating, bij dikteverschillen en dus bij het aanbrengen van de afwerking, een minimale coating wenselijk is. ‘Paste’ of ‘stick’ afwerking kan worden bereikt door het gebruik van een speciaal pistool. Voor de afwerking van kunststof/aluminium moeten pre-paste bewerkingen worden uitgevoerd. De normale afwerking van het Premiumpigment is ‘heet genoeg’ voor standaardspuitwerk, maar Premiumplets kunnen niet rechtstreeks op een oppervlak worden gespoten zolang ze niet zijn gemengd met de vereiste hoeveelheid P-negment. Goede autowinkels/schadeherstelbedrijven gebruiken diverse automatische spuitpistolen om gepigmenteerde aflakken aan te brengen. Om de lelijke vlekken weg te werken die ontstaan door het mengen van Premium en P-nikkel, wordt aanbevolen het pistool voor gebruik zo goed mogelijk schoon te maken.

Door het bezit van de kennis over hoe om de afwerking te doen zelf, hebben mensen in staat geweest om zich te redden honderden dollars en hebben de look die ze wilden voor de best mogelijke prijs. Wat betreft de afwerkingen deskundigen blijven ontwikkelen, de standaard spuitpistolen gebruikt in die tijd waren zeer verschillend van de afwerkingen beschikbaar vandaag. Het pistool nodig is voor de afwerking Verf of base coat kan ofwel een aangepaste versnelling-actuated spuitpistool aangeboden door veel van de gerenommeerde leveranciers of kan een rechtopstaand spuitpistool ontworpen om gebruik te maken van de lage druk faser jet als een energiebron zijn. Carwrapping

Tegenwoordig is er een steeds grotere verscheidenheid aan pistolen beschikbaar, waarvan de fluiter en de trekker het meest worden gebruikt om doorlopende, gelijkmatige afwerkingen met lucht aan te brengen. Er bestaan ook andere pistolen, waaronder laserpistolen, ionische/ionische spuitpistolen en infrarood/warmtepistolen. Selectieve laserkleurstoffen en de zeer innovatieve “streak Emerging”-technologie die nu beschikbaar is, vormen een uitdaging voor het traditionele verfproces op basis van een grondlaag. Door de toenemende verfijning van de verfindustrie is het ook uitdagender geworden om een afwerking te creëren die bijvoorbeeld afhankelijk is van de juiste kleur en metallic afwerking.

Als u geïnteresseerd bent om wat meer te leren over hoe u uw eigen spuitwerk op maat kunt maken of als u uw spuitwerkproductie naar een hoger niveau wilt tillen, neem dan contact met ons op via onze website hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.