Hoe kies je een rij-instructeur

Ons bedrijf is begonnen met het idee om de kennis en vaardigheden van de rij-instructeur en de rij-leerling te combineren. Het creëren van een op maat gemaakt rijprogramma op basis van de specifieke leerbehoeften en vereisten van elke student en hun instructeur is een groot deel van wat we op onze school doen.

Onze filosofie is dat er niet één juiste manier is om te leren autorijden en dat het een geweldige manier is om je rijvaardigheid, rij-instructeur en rijvaardigheid te verbeteren. Studenten en rij-instructeurs van onze school leren in hun eigen tempo en nemen deel aan leuke en spannende activiteiten in de klas. Dit leren is gestructureerd rond de instructeur en de activiteiten in de klas.

Bij BOVAG hebben we ons gerealiseerd dat een typische les van 40 tot 60 minuten studenten alleen helpt om een ​​bepaald competentieniveau te bereiken. We realiseren ons dat een veel effectiever en efficiënter leerprogramma zou zijn om de studenten te betrekken bij activiteiten die hen zouden helpen om in hun eigen tempo te leren.

De rijlessen bij BOVAG zijn bedoeld om leuk, spannend en nuttig te zijn voor de leerlingen. Tijdens de lessen mogen de leerlingen in alle weersomstandigheden op de openbare weg rijden. Dit programma is zeer gunstig voor studenten die hun rijbewijs als rijbewijs willen halen. Studenten worden aangemoedigd om te rijden en hun eigen rijvaardigheid te ontwikkelen.

Het kiezen van een BOVAG-rijschool heeft veel voordelen. Een daarvan is dat wij de studenten de discipline kunnen geven. De meeste rijlessen worden bij ons thuis en in de klas gegeven. We proberen onze lessen kort te houden, met een maximum van 3 uur, zodat de leerlingen naar huis kunnen om te beoordelen.

Een ander ding dat u thuis kunt doen, is de rij-instructeur observeren die verschillende scenario's hanteert en bepalen welke rijvaardigheid moet worden verbeterd. Wij zijn van mening dat dit een zeer belangrijk aspect is van het hebben van een zekere mate van risico bij het autorijden.

Kortom, wanneer u kiest voor een BOVAG rijschool loopt alles op rolletjes. Ze hebben een team van docenten en als docenten weten we allemaal dat het onmogelijk is om een ​​slechte techniek aan te leren.

U kunt een instructeur inhuren voor een één op één les. Deze zijn vakkundig voorbereid om een ​​aangewezen chauffeur aan te wijzen en met u te communiceren. Het seminaraspect van de school is een ander zeer belangrijk punt. Bij BOVAG bereiden onze rijinstructeurs onze cursisten grondig voor, zodat ze aan het einde van de cursus niet alleen competente, maar ook veilige chauffeurs zijn.

Mensen die op de weg rijden, moeten enigszins verantwoordelijk zijn. Ze moeten de normen van de weg en de regels en veiligheidswetten begrijpen.

Voorzichtig rijden is een zeer belangrijke instructie die moet worden begrepen. Mensen die op de weg rijden, moeten ervoor zorgen dat hun rijvaardigheid goed is en dat ze de verkeersregels kennen. Ze moeten ook de moed hebben om op de weg te rijden en instructies op te volgen.

Ik hoop dat ik de verschillende cursussen op de BOVAG school goed heb uitgelegd. Ik zou je willen aanraden om minstens één keer onze school te bezoeken.